Friday, July 1, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011


GEGAR BLOG JULAI 2011

kata Ben lagi:
Tulis apa saja yang mana aku boleh jadikan soalan pada contest akan datang nanti.

Nak tulis ape yer:Nama lain yg orang selalu panggil saya adalah Kak Engku Lina.Saya merupakan bekas seorang wartawan sebuah majalah di sebuah syarikat penerbitan ternama, dan sekarang saya adalah seorang usahawan di Negeri Kelantan.Kenapa blog ni nama rumahpusakaku..sebab terkenangkan rumah tinggalan Arwah moyang pada Moyang..disekitar Kuala Kangsar dan Lenggong(tmpat Baginda di buang daerah beratus-ratus tahun dahulu gara2 perebutan takhta)..wahhh..mcm dh lebih..layan je la

17 comments:

  1. hai ina....mummy geng ksrs ni hahaha..salam kenal..best ar dia jdi usahawan muda..kita pun nak jadi jugak blehlah bg pndapat mcm mana nak jd usahawan..yer kak engku...

    ReplyDelete
  2. hiii,,salam kenal,,geng2 KSRS,,,nk kata best sgt,,tak jgk,,bnyak cabran n byk org yg PHD,,tp ada jgk yg syok(time msuk duit la),,heee

    ReplyDelete
  3. cakk cakk!! yuhuuuuuuu alya dtg nieee nak gegar blog julai 2011, heheh selamat berkenalan.. :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  4. datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

    GEGAR BLOG JULAI 2011

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    ReplyDelete
  5. datang gegar sini dari blog abg ben..

    http://komputer-milikku.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  6. kasi gegar sama ini blog! ^^,

    http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

    ReplyDelete
  7. hey there .

    ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

    keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

    and have a nice day ahead !

    ReplyDelete
  8. harloww..
    kite kasi gggeeegegarrrr !!

    hye !!
    merayap n lepak kat sini yaww...
    Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

    sy tunggu.. heeee ~ :)

    ReplyDelete
  9. Shuk melawat sini ;) n follow... sudi2 ke blog shuk... jadi rakan blogger shuk ye :)
    Klik Sini untuk melawat blog Shuk

    ReplyDelete
  10. Gegar gegar gegar gegar gegar.....
    follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam berterima kasih sgt....

    http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  11. Ucu gegar N FOLLOw....gegar ucu ye tq

    ReplyDelete
  12. ...hai awak.... selamat pagi ;)

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yang same
    selamat petang tuan rumah ^^

    ReplyDelete
  14. Salam...

    Datang sini nak GEGAR belog awak...
    Salam perkenalan...

    Selalu-selalu singgah My Blog...

    -Adios-

    ReplyDelete
  15. salam...dah masuk n gegarr kat sini...nice blog...

    http://novel-shima.blogspot.com/

    ReplyDelete