Monday, October 17, 2011

Bakar isteri hidup-hidup

Bakar Isteri Hidup-hidup
Posted on the October 17th, 2011 under Tempatan by admin

1165
ShareShare1165


KUALA LUMPUR: Suami setan! Itu ungkapan layak diberikan kepada seorang lelaki berusia 28 tahun apabila didakwa bertindak kejam ‘meletupkan’ isterinya menggunakan bom petrol ketika mangsa sedang mandi di rumahnya di Kampung Baru di sini, tengah malam kelmarin.

Perbuatan keji yang dipercayai bermotifkan cemburu itu menyebabkan mangsa, 28, yang juga jururawat di Hospital Kuala Lumpur (HKL) di sini, kritikal apabila lebih 80 peratus tubuhnya melecur.

Semuanya bermula jam 12.20 tengah malam apabila mangsa yang baru pulang kerja, masuk ke bilik air di rumahnya untuk membersihkan badan.

Menurut sumber, sebelum insiden itu suami mangsa dipercayai sudah menyimbah petrol selain meletakkan bom petrol di dalam bilik air berkenaan.

“Sebaik isterinya masuk, suspek dengan sengaja membuang puntung rokok ke kawasan berkenaan menyebabkan tercetusnya api sebelum satu letupan kuat berlaku.

“Api hasil letupan kuat itu menjilat pakaian dan tubuh mangsa menyebabkannya menjerit meminta bantuan daripada suami,” katanya.

Harian Metro

Note:Setan ada 2 jenis,,satu, Setan jin,2, setan manusia,,yang mencuri,merompak,membunuh,merogol,dan segala jenis me...tu la setan manusia..yang suami kat atas ni salah satu lah..patut la,ada bini yang hilang akal sampai terpotong dan memotong anu si suami..macam2..bila akal tidak digunakan tapi nafsu menjadi raja,,pertimbangan hilang entah ke mana,,,kadang2 manusia ni tak sedar,,kewujudan kita ats dunia ni untuk kita beribadat kepada Allah,,,,tidak ada satu hal pun yang dapat kita sembunyikan dari Allah.Taala..walaupun perkara itu cuma berdetik seketika di dalam hati...

No comments:

Post a Comment