Thursday, June 30, 2011

KSRS #2:KENANGAN DULU-DULU


Penantian itu satu penyiksaan...tapi harus ke aku menanti dalam beg plastik ni....oooo,,kejamnyosss,,,tulung ...tulung...beg plastik dah nak koyak ni..tulung tel talian NUR,,penderaan kat sini,,tak pe,,bila aku besaq,aku janji bukakkan kilang plastik..akan ku sumbat Pok Su dalam tusss,,Tungguuuuuu......Huwaaaaa

Tag 5 org geng KSRS,,Sape ehhhh:
-Bionic women
-CT Honey@siti
-Lelord
-Syahadah
-NZA

dh siap..boleh tak sambung,,,,,,kan
P/s:untuk group ni untuk senangkan kerja,kita ttpkan topik kenangan dulu2,topik utama kita-PENANTIAN..blh x?

11 comments:

  1. huhuhu..kita x sempat lagi semak aper assignment nih..huhuhu..hadoi. dah ler arini blog ada sedikit bengong..
    nnti kita check aper kena buat..

    ReplyDelete
  2. hehe bagus mintak sorang kawan yg di tag tu sambung entri mel , pastu kawan tu pulak buat entri dan dia cr sorang lagi sambung entri dia gitu lah seterusnya ... janganrisau ada byk masa lagi hihihi

    ReplyDelete
  3. adeih nape comel sgt?(^_^)

    ReplyDelete
  4. sambung jgn x sambung,,sngaja jd org awl2,,psl x pandai nk sambung org lain punyer...heee :)

    Suha:comel eh...curly la,,buruk la dok dlm tuh

    ReplyDelete
  5. dh ada assigment ke... adus.. xsmpt nk join lg ni.. blog sy x ok lg... xleh pos entry... skt ati.. huhh

    ReplyDelete
  6. intan:dia nak suruh awk upgrade internet la tu...hee..tp akak punyer pun mslah sejak semalam tak boleh nk tempek gambar,,jenuh tunggu,,tp ok jgk last2

    ReplyDelete
  7. akak kena sambung crite mel tu ek????dok brapo pahae la weh.....???kalu gitu akak akn smbung biar meletup....wakaka.....

    Betul ke camtu Bee????

    ReplyDelete
  8. ok mel, tugasan dh siap!!!!!!!!!!!!!!

    http://4fn1mn.blogspot.com/2011/07/ksrs-2-kenangan-dulu-dulu.html

    ReplyDelete
  9. adehhh nanti ek kita sambung

    ReplyDelete
  10. lelord:x per slow2

    puan kutu:kesalahan jenayah(heeee),,nakal sgt ler tu,,msuk dlm almari,,org carik x jumper

    ReplyDelete