Wednesday, June 15, 2011

PERANG BLOGGER : BLOG DIPERLUKAN ...


Tajuk : PERANG BLOGGER ..



Sibuk masak katering,tapi terbukak lappy,dan sebagai blog baru(blog wat thn lepas,tp 2,3 bulan ni je baru start menulis balik),dan walau blog x glamer,saja nak try2 apa benda Ben ni buat...Kerja sendiri ni sibuknya lebih dari org makan gaji,,org makan gaji kdg2 tak buat keje pun ada gaji tiap bulan,org niaga ni,,x kerja,,x masukkk laaa...

9 comments:

  1. ok mak dara dah berikan link blog adik pd ketua KL GAngster =)

    ReplyDelete
  2. alamak.. belog ni cantik.. wahhh.. tapi tulisan tu, kasi besaQ cket.. nadh rabun la.. hihihi


    no hard feeling ya..

    serangan kritik dari Nadh di kumpulan 1. ala kumpulan yang menang tadi tu.. lalalallala~~ :P

    ReplyDelete
  3. MAMPO KER NAK SERANG BALIK??? SERANGAN BERMULA DARI KL GANGSTER

    ReplyDelete
  4. haih!
    korie dtg kritik yooo!

    Erhhhh.. tulisan apa ni?
    pelik bebenar.. nak baca pun kena kelipx2 byk kali baru paham~

    geng kl gengster!

    ReplyDelete
  5. yui menyerang kesini dari group KL gengster!!

    sambil serang,smbil kenal..salam kenal =)

    ReplyDelete
  6. yaaa...setuju ngan NADH.... tulisan kasi besarr skeet...tp sangat cantik n kemas...hehehe

    >Geng KL Gangster<

    ReplyDelete
  7. mak ai..mntang2 la sy tgh penat masak untuk katering org kawin,,ting tong kejap kene serang,,kena fight blk nih..haiyaaaaa

    ReplyDelete
  8. singgah n follow sini

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete