Monday, June 20, 2011

SESI PERKENALAN ANTARA SEMUA AHLI KSRS

KELAB SURI RUMAH SEDUNIA


Masa jalan2 blog Mak Dara,,terjumpa post ni,,macam menarik,jadi join la 2 kaki,,,Walaupun saya bkn suri rumah sepenuh masa,separuh masa jer,,sy ttp suri dalam rumah saya.Presiden kelab ialah Puan Bee telah memberi tugasan pertama kepada semua ahli ahlinya iaitu untuk membuat satu entry SESI PERKENALAN ANTARA SEMUA AHLI KSRS.. Jadi marilah kita mengisi borang bersama sama ye


-gambar


(ni la saya yg gemar bercakap n ketawa serta makan sepanjang masa)

-nama

Haslina Bt Mohd Nor a.k.a MEL Haslina Amir

-umur
33 tahun

-tempat tinggal
Kota Bharu,Kelantan

-email
Mamisabriena1157@gmail.com

-kalau dah berkahwin , ada anak beri tahu berapa
Saya telah berkahwin dengan Shah Amir Nizam B.Othman selama 10 tahun.Mempunyai 3 orang anak,Sabriena Batrisyia,9 tahun,Umar Muhaimin Shah,7 tahun dan Amir Zahwan Zahin,5 tahun
(Papa,abang dan adik)
(Kakak)

-berkerja atau tidak
Saya merupakan seorang usahawan,memiliki MyRaudahhouse Trading dan MyRaudah Foods Industries.Saya memiliki sebuah pusat rawatan tradisional dan juga pengusaha katering dan dalam perancangan untuk pembukaan MYKopitiam HERBS

-facebook / twitter jika ada
http://www.facebook.com/Mel Haslina Edeq

itu ajalah,,salam perkenalan buat semua ahli Kelab,,moga sukses la,,tumbs up utk Puan Bee,,,,...

17 comments:

  1. wah usahawan ni , bagus2 mcm2 aktiviti boleh buat nanti .. terima kasih ye join nama dah di masukkan ke blog KSRS kite di http://honeyvsbee.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhhhhhhhhhh bagus bagus.. mak suker... br le satu geng hehehehehehe

    ReplyDelete
  3. Wah.. usahawan.. macaam2 bisnes ni.. bagusnya.. ;-)

    salam kenal dr ahli ksrs

    ReplyDelete
  4. salam kenal semua ahli kelab...

    mak dara:kelassss g2
    k.bee:TQVM

    ReplyDelete
  5. ade ea kelab2 camni.. sunuk2.. wanita moden yg sangat hebat! kne suh mama sy join lah!
    CERITERA KISAH

    ReplyDelete
  6. saya pun follow juga.... dapat le nanti kita sama-sama berkongsi

    ReplyDelete
  7. eh lupa nk tanya.. chemor kat mna yer..? parent saya dkt tanah hitam.. abah mmg org chemor.. dkt ulu kuang..

    ReplyDelete
  8. salam kenal..syok berkenalan dgn ahli ksrs..:)

    ReplyDelete
  9. intan:ha.,.ha..ha..suami sy org ulu kuang la,,anak man taring,,wahhh,,ntah2 dulu abah awk jiran suami akak,,he,,he

    puan kutu:syok kenal sesama geng

    ReplyDelete
  10. Salam,

    Salam kenal. Wah..nama bisnes macam nama anak saya la :)

    Ahli ksrs :)

    ReplyDelete
  11. salam juanita,salam kenal..mesti nama Raudah yer,,cantik nama,,"TAMAN"

    ReplyDelete